Viša sila: Omladinci Sarajeva došli u Široki, ali uzalud

Meč će biti odigran u drugom terminu

Viša sila: Omladinci Sarajeva došli u Široki, ali uzalud

S. Mlaćo

Danas su u okviru 11. kola Omladinske Premijer lige BiH za pionire i kadete snage trebale odmjeriti nade Širokog Brijega i Sarajeva, ali oba susreta su odgođena. 

Naime, Sarajlije su doputovale u Široki Brijeg, međutim zbog jakog vjetra službena lica su odlučila da meč bude odgođen.

"Sudac sa kapetanima momčadi izašao na teren i ustanovio da se utakmica ne može igrati ( jak vjetar, lopta ne može da se kontrolira). Dogovorom klubova predložen novi termin utakmice, srijeda u reprezentativnoj stanci (10.10.2018 god.). Doček i ispraćaj gostiju na visokoj razini", stoji u izvještaju delegata Gorana Skoke iz Ljubuškog.

Kući je zbog više sile moralo i 30-tak gledalaca koji su došli da isprate mečeve u kampu Musa Karačić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi