Višća: Da li ću slaviti ako postignem gol? Pa, neću pretjerano

Bh. fudbaler pred meč s Turskom

Višća: Da li ću slaviti ako postignem gol? Pa, neću pretjerano

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je danas za Rize gdje će sutra igrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Turske.

Zmajevi su večeras na stadionu u Rizeu odradili trening pred sutrašnji meč, a prije toga održana je press konferencija. Pored selektora Prosinečkog prisutnim novinarima obratio se i Edin Višća. Turske medije zanimalo je da li će Višća slaviti ukoliko zatrese mrežu Turske jer već dugo igra u ovoj zemlji.

"Sretan sam što sam tu, što imamo priliku da igramo utakmicu protiv Turske. Naravno, igrao sam sa nekim igračima u klubu a i druge reprezentativce jako dobro poznajem. Jako dobro poznajemo reprezentaciju Turske. Radujemo se ovoj utakmici, nadamo s da će biti dobra, prava prijateljska bez povreda i da će biti pune tribine. Znam da je ovo podmlađena reprezentacija da neka iskusnija imena nisu tu, ali ovo je ekipa sa jako dobrim mladim igračima od kojih izdvajam Cengiz Undera sa kojim sam igrao", rekao je Višća, te dodao:

"Već sam rekao da sam jako sretan što igramo ovu utakmicu protiv Turske, osam godina sam tu i mi smo došli ovdje da pobijedimo, naravno da respektujemo reprezentaciju Turske, ali kada se igra za selekciju svoje zemlje svaka utakmica je bitna i svaka pobjeda je bitna i ukoliko postignem pogodak, a trudiću se da postignem, neću se pretjerano radovati jer kao što sam napomenuo tu sam osam godina i jako volim Tursku".

Top Komentari

Keno
Tako Visca postuj svoju tursku bracu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi