Lucescu o problemima pred BiH: Nažalost, izgubili smo Akbaba

Selektor Turske na press konferenciji

Lucescu o problemima pred BiH: Nažalost, izgubili smo Akbaba

Reprezentacija BiH je danas stigla u Tursku gdje će protiv reprezentacije ove zemlje odigrati prijateljski susret.

Početak susreta je zakazan za 19:30 sati, a povodom istog je danas organizovana press konferencija na kojoj se prisutnim novinarima obratio i selektor Turske, iskusni rumunski stručnjak Mircea Lucescu.

"Moj cilj je stvoriti ekipu koja će igrati timski i igrati velike turnire. Radimo za to... Igramo sa BiH, ekipom koja već duže vrijeme igra zajedno. Mi smo, sa druge strane, tek sastavili ekipu. Želim pronaći stil igre koji mladi igrači mogu razumjeti i slagati se na terenu. Želim stvoriti ekipu igrača koji vole igrati za reprezentaciju Turske", istakao je Lucescu, pa se osvrnuo na probleme na koje je naišao pred utakmicu sa BiH:

"Nažalost, izgubili smo Emrea Akbaba. Bio nam je od velike pomoći, bio je važan u trenucima kada smo morali promijeniti ritam. Nažalost, povrijeđen je. Mehmet Topal, također. I on je važan za nas".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi