Višća: Prvo mjesto je bitnije od mojih golova

Briljirao u pobjedi Basaksehira

Višća: Prvo mjesto je bitnije od mojih golova

Bh. reprezentativac Edin Višća je večeras pružio najbolju partiju sezone u pobjedi Basaksehira nad Karabuksporom rezultatom 5:0.

Višća je u visokom trijumfu svog tima učestvovao sa dva gola i dvije asistencije, sve to u razdoblju od 20. do 43. minute, te je zasluženo proglašen za igrača utakmice.

"Sretan sam zbog svoje izvedbe, ali ne bih ovo postigao bez podrške svojih saigrača. Uvijek je lijepo postizati golove i asistirati, ali pobjede su važnije od toga. Naš cilj je da osvojimo titulu i sada smo ponovo na prvom mjestu, što je sjajno", poručio je Višća nakon utakmice.

Edin Višća je u dosadašnjem dijelu Super lige postigao četiri gola uz čak deset asistencija i sada je prvi asistent lige ispred Valbuene (7), Belhande (6) i Emrea (6).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi