Višća strijelac u remiju Basaksehira i Kasimpase

Bh. reprezentativac ponovo pogodio

Višća strijelac u remiju Basaksehira i Kasimpase

Edin Višća je u večerašnjoj utakmici Basaksehira i Kasimpase stigao do svog osmog gola u turskoj Super ligi, a on je njegovoj ekipi bio dovoljan za osvajanje jednog boda.

Kasimpasa je povela sa 1:0 u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, kada je pogodio nekadašnji švicarski reprezentativac Eren Derdiyok.

Taj rezultat bio je aktuelan sve do finiša utakmice, tačnije do 80. minute, kada je Edin Višća pogodio za 1:1. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, pa su Basaksehir i Kasimpasa podijelili bodove.

Basaksehir je ostao na četvrtom mjestu sa 33 boda, koliko ima i Galatasaray, dok je Kasimpasa pozicionirana dva mjesta niže sa 31 bodom.

Super lig, 19. kolo:

Basaksehir - Kasimpasa 1:1 


Gol Edina Visce by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi