Višći svih 90 minuta u remiju Istanbula i Eskisehirspora

23. kolo turske Superlige

Višći svih 90 minuta u remiju Istanbula i Eskisehirspora

U drugom susretu 23. kola turske Superlige snage su odmjerili Istanbul B.B. našeg Edina Višće i Eskisehirspor. Rezultat je na kraju susreta glasio 2:2.

Naš internacionalac je na terenu proveo svih 90 minuta.

 

Domaća ekipa je nešto bolje otvorila susret te je povela u 18. minuti susreta golom Holmena na asistenciju Zenkea. Sa minimalnom prednošću domaćina se otišlo i na odmor, a u nastavku susreta gosti su bili ti koji su dominirali.

 

Akaminko je u 52. minuti na asistenciju Tella poravnao na 1:1, a devet minuta prije kraja susreta gosti su i poveli golom Zengina.

 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Konačnih 2:2 djelo je Holmena koji je svoj drugi gol na susretu postigao sa bijele tačke. Pogodak je postignut u samom finišu susreta. Treba naglasiti i da su gosti od 66. minute igrali sa igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Tello.


 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.