Više se niko neće moći žaliti pred gostovanje Krupi: Nova podloga će biti spremna za start sezone

Radovi u toku

Više se niko neće moći žaliti pred gostovanje Krupi: Nova podloga će biti spremna za start sezone

FK Krupa se kroz Prvu ligu RS, bez većih problema, uspjela vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i trenutno se priprema za sezonu 2020/2021.

Ne priprema se samo ekipa Krupe, priprema se i teren stadiona u Krupi na Vrbasu.

U prošlosti, pa i dok je Krupa igrala Premijer ligu BiH, često su se mogle čuti žalbe protivnika na teren Gradskog stadiona, zbog istrošene umjetne podloge.

Klub iz okoline Banjaluke je odlučio stati tome u kraj i osigurati u ovom trenutku najbolje moguće uslove za fudbal na svom stadionu.

Naime, u toku su radovi na postavljanju nove podloge na podloge za igru na stadionu Krupe i isti bi trebali biti završeni do početka sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će već u prvom kolu travnjak u Krupi na Vrbasu biti u izuzetno dobrom stanju.

A u prvom kolu (1. august) Krupi gostuje FK Sarajevo, pa će novu podlogu, izuzemo li igrače domaćeg tima, prvi isprobati fudbaleri šampiona BiH.

Top Komentari

Arnel925
Bas fino da ih možemo oderati na novoj podlogi odma na startu.
6 2
Make075
Zar je dozvoljeno igrati ligu na umjetnoj podlozi?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi