Vitez bolji od Sparsa

Prijateljski susret

Vitez bolji od Sparsa

O. Lekić

Nakon pobjede nad KK Iskra iz Bugojna (73-70), i u drugoj prijateljskoj utakmici kosarkasi Viteza ostvarili su pobjedu.

Pred domaćim navijačimai kosarkasa HKK Vitez odigrali su dosta dobru utakmicu i ostvarili pobjedu 94 - 60 nad gostima iz Sarajeva KK Spars.

Strijelci za domaće bili su: I. Šero 6, B. Mlakić 2, J. Šero 4, R. Križanović 32, N. Frljić 5, B. Predojević 8, A. Hajder 13, Ž. Palavra 24. Kod gostiju iz Sarajeva bolji od ostalih bio je Vrabac sa 16 poena.

Vrijedi istaknuti da su utakmici prisustvovali i selektor košarkaške reprezentacije Sabit Hadžić koji inaće radi kao trener u KK Spars, te njegov pomočnik Marko Trbić koji je prvi trener premierligaša KK Čelik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.