Vitez bolji od Travnika
Dobra forma košarkaša Viteza

Prijateljska utakmica

Vitez bolji od Travnika

Hrvatski košarkaški klub Vitez u sklopu priprema za nadolazeću sezonu i takmičenje u A1 Ligi Herceg-Bosne u prvoj pripremnoj utakmici savladao je ekipu Travnika.

Košarkaši Viteza ostvarili su uvjerljivu pobjedu prvenstveno kvalitetnom igrom u odbrani, a u drugom poluvremenu značajno se popravila i napadačka igra. Konačan rezultat utalmice 79:59 realno oslikava razliku u kvaliteti ova dva tima.

Nekoliko stotina gledalaca posmatralo je ovogodišnjoj premijeri HKK 'Vitez, a sasvim je izvjesno kako će se broj gledalaca sa svakom novom utakmicom i povećavati. Publika je posebno pozdravila činjenicu kako kompletan igrački kadar i stručni stožer čine mladi i perspektivni sportisti iz Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.