Vitez na Kupresu brusi formu za novu sezonu

U nedjelju protiv Olimpica

Vitez na Kupresu brusi formu za novu sezonu

Nogometaši  Viteza na Kupresu se spremaju za početak nove sezone Premijer lige naše zemlje. Šef stručnog štaba Boris Pavić radi sa 22 igrača, uključujući i tri golmana.

Vitežani su poslije turnira u Slavonskom Brodu gdje su tek nakon izvođenja jedanesteraca u finalu poraženi od Metalleghea otputovali na Kupres gdje bruse formu, a istakli su pohvale na račun domaćina i uslova u kojima rade. To i ne čudi s obzirom da su prije njih na istom mjestu boravili Sloboda, Željezničar, Zrinjski i Široki Brijeg.

Trener Pavić pohvalio je sad svojih svojih igrača,  te istakao da su svi igrači na raspolaganju, što ga posebno raduje. Pavić je također kazao da je Vitezu potrebno još pojačanja, ali da će sve ovisiti od finansijskog aspekta.

Vitežane je napustio iskusni kapiten Josip  Šantić koji bi u narednim danima trebao krenuti put Italije i potpisati ugovor sa jednim trećeligašem iz te zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz kluba je potvrđeno da je novo pojačanje na golmanskoj poziciji nigerijski internacionalac David Nwolokor, a u nedjelju će izabranici Borisa Pavića u Vitezu odmjeriti snage sa Olimpicom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi