Vitez protiv Željezničara u najjačem sastavu

Vitežani žele nastaviti dobar niz

Vitez protiv Željezničara u najjačem sastavu

Dino Kurbegović

Nogometaši Viteza nakon dolaska Slavena Muse na kormilo ovog kluba igraju veoma dobro, te su u posljednja tri kola ostvarili dvije gostujuće pobjede (Mladost, Metalleghe) i remi protiv Slobode na domaćem terenu.

Vitežani su sada 10 bodova od ekipa koje napuštaju Premijer ligu, dok su na samo tri boda zaostatka za Ligom za prvaka. Naredno kolo donosi veoma težak meč za izabranike Slavena Muse, jer u Vitez stiže ekipa Željezničara.

Stručni štab za narednu utakmicu može računati na sve raspoložive snage jer nema povrijeđenih ni kartoniranih igrača. Dolazak Željezničara u Vitez uvijek na tribine dovede veliki broj navijača, tako da ne sumnjamo da će u subotu na Gradskom stadionu biti mnogo navijača, kako domaćih, tako sigurno i gostujućih.

Podsjetimo da jeu prvoj utakmici igranoj na Grbavici, Vitez na čelu s trenerom Borisom Pavićem iznenađujuće slavio rezultatom 0:2, interesantno da su golove za Vitez postigli bivši igrači Željezničara, Armin Kapetan i Zoran Kokot.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi