Vječiti rivali obezbjedili plasman u polufinale

Kup Srbije

Vječiti rivali obezbjedili plasman u polufinale

D. Vejo

Plasman u polufinale Kupa Srbije danas su obezbjedili Partizan, Crvena zvezda, Čukarički i Vojvodina.

Vječiti rivali su teže nego očekivano ostvarili plasman u narednu fazu takmičenja.

Partizan je bio gost Voždovcu. Domaćin se ispostavio kao veoma kvalitetan rival, te je pokazao zube Marku Nikoliću i njegovim izabranicima. Zmajevi su u prvom poluvremenu imali više od igre. Trud je urodio plodom u 42. minuti susreta kada Srećković dovodi domaći tim u vodstvo. 

Nakon predaha, crno-bijeli su zaigrali dosta bolje. Na izjednačenje su čekali sve do 80. minute meča kada sjajni Uroš Đurđević vraća utakmicu na početak. To je dalo vjetar u leđa gostima iz Humske, koji prebacuju u veću brzinu, pa tako u 90. minuti Leonardo pogađa za polufinale.

Crvena zvezda se mučila na Rajko Mitić sa ekipom Mladosti iz Lučana. Gosti su u dva navrata vodili (0:1 i 1:2), ali su crveno-bijeli ipak uspjeli da stignu do preokreta i slave sa 4:2. 

Čukarički je deklasirao Slobodu na gostovanju sa velikih 0:3, dok je Vojvodina na Karađorđu pregazila Borac iz Čačka sa 5:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi