Vječni talenat prelazi u Real Madrid?

Hatem Ben Arfa u Realu?

Vječni talenat prelazi u Real Madrid?

Krilni napadač reprezentacije Francuske i Nice Hatem Ben Arfa nalazi se na meti Real Madrida, otkrio je trener Nice. 

Vječni talenat francuskog nogometa nikada nije uspio napraviti karijeru kakva se od njega očekivala. Dugo je igrao za Newcastlle United gdje je imao velikih problema sa povredama i nije se uspio dokazati.

Ove sezone nastupa za Nicu i igra kao preporođen. U 18. ligaških mečeva ove sezone postigao je sedam golva i ponovo skrenuo pažnju na sebe.

"Uopšte nisam iznenađen što čuje da veliki klubovi poput Real Madrida prate Ben Arfu. Nisam saglasan sa onima koji tvrde da on treba igrati u manjem klubu kako bi pokazao najbolje od sebe. On je ovee sezone bio veoma konstantan i trenirao je veoma dobro", rekao je trener Nice Claude Puel. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovaj 28-godišnji Francuz se zahvaljujući sjajnim nastupima za Nicu ove sezone uspio vratiti u reprezentaciju te će vjerovatno biti jedan od kandidata za nastup na Euru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti