Vjerovali ili ne, Argentinci spremili poseban prenos Superclasica za srčane bolesnike!
(Foto: EPA) Uz dužno poštovanje, sve evropske utakmice će sutra biti u sjeni Superclasica na La Bomboneri. Prvi meč finala Copa Libertadoresa je na rasporedu sutra u 21:00 sati, a revanš na Monumentalu 14 dana kasnije u istom terminu.

Očekuje se ludnica u Buenos Airesu

Vjerovali ili ne, Argentinci spremili poseban prenos Superclasica za srčane bolesnike!

Najveći argentinski rivali Boca Juniors i River Plate sastat će se u finalu Copa Libertadoresa, a prvi meč je na rasporedu već sutra u 21:00 sati po našem vremenu.

Boca na svojoj Bomboneri dočekuje najljućeg rivala i kao uvijek kada se sastaju ova dva kluba očekuje se "ludnica".

Predstojeća dva Superclasica će prenositi brojne TV stanice širom svijeta, ali Argentinci su spremili poseban prenos.

Kako dueli Boce i Rivera po pravilu nude veliki broj uzbuđenja i kako je poznat fanatizam navijača ova dva kluba, Argentinci su odlučili organizovati najmirniji mogući prenos za one sa srčanim problemima, kako uzbuđenja koja donosi Superclasico ne bi imala tragične posljedice

Naime, posebno za sve one sa srčanim tegobama biće organizovan radio prenos utakmice, a komentator će Superclasico prenositi mirnim tonom i bez vike karakteristične za južnoameričke komentatore. Također, u pozadini će se čuti i opuštajuća muzika.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi