Vjerovali ili ne: U 23 utakmice imaju gol razliku 103:3!

CSKA dominira u trećeligaškom društvu

Vjerovali ili ne: U 23 utakmice imaju gol razliku 103:3!

Ako ste mislili da u Evropi ove sezone nema dominantnije ekipe od PSG-a ili Crvene zvezde, prevarili ste se.

Pomalo zaboravljeni bugarski gigant CSKA iz Sofije ove sezone zbog kazne bugarskog Saveza nastupa u trećoj ligi, gdje nema apsolutno nikakvu konkurenciju.

Nakon 23 odigrana kola, CSKA zauzima prvo mjesto na tabeli sa maksimalnih 69 bodova, uz nevjerovatnu gol razliku od 103 data i samo 3 primljena gola.

Koliko je 31-struki prvak Bugarske dominantan u svom društvu najbolji je pokazatelj podatak da je postigao čak 50 golova više od svog prvog pratioca.

Uprkos tome što nastupa u trećoj ligi, CSKA i dalje ima respektabilnu ekipu za bugarske prilike, čemu svjedoči i plasman u polufinale Kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi