Vladan Danilović karijeru nastavlja u klubu u kojem je Cristiano Ronaldo napravio prve prave korake

Nacional nova destinacija bh. veznjaka

Vladan Danilović karijeru nastavlja u klubu u kojem je Cristiano Ronaldo napravio prve prave korake

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Vladan Danilović (21) napušta Borac i karijeru nastavlja u Portugalu.

Talentovani 21-godišnji veznjak karijeru će nastaviti u ekipi Nacional Madeire, a transfer će iznositi oko milion KM. Borac će također dobiti 15 procenata od narednog transfera.

Nacional je novi član društva najboljih portugalskih klubova. Radi se o klubu iz grada u kojem je rođen jedan od najboljih fudbalera svijeta Cristiano Ronaldo.

Upravo je u ovom klubu Ronaldo počeo omladinsku karijeru i klub je poznat najviše po njemu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prevelikih uspjeha kroz historiju Nacional nema. Igrali su nekoliko puta u Evropi, a 2010. godine su bili učesnici grupe faze Evropske lige.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emo1
Eto ga nazad u januaru
5 3
Tuzlasjever
Moglo je to i bolje
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi