Vladan Danilović nakon Italije: Duguješ djetetu u sebi...

Postao član Zmajeva

Vladan Danilović nakon Italije: Duguješ djetetu u sebi...

E. Škorić

Nogometna reprezentacija BiH sinoć je u Firenci remizirala s Italijom (1:1) u Ligi nacija.

Svoje prve minute čekao je veznjak Borca Vladan Danilović, koji je po prvi put pozvan u reprezentaciju BiH, ali protiv Italije nije debitovao, no svejedno je izrazio veliku sreću što je postao dio nacionalnog sastava.

"Duguješ djetetu u sebi da se boriš za njegove snove. Obećao si!", poručio je Danilović na Instagramu.

Mnogi su mladom veznjaku čestitali na pozivu u najjaču bh. reprezentaciju, a priliku za debi ima već u ponedjeljak protiv Poljske. Radit će i čekati priliku i povjerenje Dušana Bajevića.
[instagram]https://www.instagram.com/p/CEwW1Xrg6jO/[/instagram]

Promo

Top Komentari

Err
Mali je idiot i nikad neće imati kvalitet za a reprezentaciju, ali ga pokušavaju iz Borca nekom uvaliti pa ga ugurali i u repku
1 7
Undertaker
mojNe tiSra!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi