Vladavić dobro otvorio novu sezonu u Češkoj

Tri pogotka na pet utakmica

Vladavić dobro otvorio novu sezonu u Češkoj

Admir Vladavić briljira u prvim kolima 2.lige Češke Republike. Donedavni fudbaler Veleža tri je puta bio strijelac u prvih pet kola te upisao isto toliko asistencija, uz briljantan učinak i u češkom nacionalnom Kupu gdje je također jednom pogađao, te tri puta asistirao.

Njegova Karvina drugoplasirani je tim lige sa dvanaest bodova iz pet utakmica.

“Dobro je za početak. Samo smo jednom poraženi, igramo u dobroj formi. Zadovoljan sam svojim igrama, nadam se samo da će me povrede zaobići,” kaže Vladavić, te dodaje:

“Karvina do sad nije imala pretjerano visoke ambicije zbog čega sam razmišljao o odlasku, međutim zadržimo li ovu formu onda je do kraja sve moguće. Imamo jedan od najboljih timova u ligi.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti