Vladavić u timu kola

Češka republika

Vladavić u timu kola

Karvina, klub našeg Admira Vladavića u prvom kolu 2.lige Češke u gostima je savladala tim Slovana iz Varnsdorfa rezultatom 2:1.

Vladavić je svoj tim doveo u vodstvo u 34.minutu, a po završetku izabran je za najboljeg pojedinca na utakmici u izboru tamošnjih medija.

Također je našao mjesto u najboljem timu prvog kola.

Najbolji tim prvog kola 2.lige: Frydrych (Pardubice) - Novotný (Most), Vondráček (Sokolov), Lengyel (České Budějovice), Řehák (Most) - Matoušek (Třinec), Šrom (Frýdek - Místek), Vladavič (Karviná), Kobylík (Sokolov) - Prokeš (Frýdek - Místek), Kalod (České Budějovice).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.