Vladaviću protiv Bayerna 30 minuta
Duel Vladavića i Demichelisa

Vladavić debitovao pred novim navijačima

Vladaviću protiv Bayerna 30 minuta

M. Maksimović

U prijeteljskoj utakmici odigranoj u Red Bull Areni Red Bull i Bayern Munchen su remizirali odigravši 0:0. Za nas je utakmica bila posebno interesanta zbog nastupa našeg reprezentativca Admira Vladavića.

Ovu utakmicu su domaćini iskoristili kako bi se navijači Red Bulla zvanično oprostili od Nike Kovača, nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske. Kovač je utakmicu počeo od prve minute, a teren je napustio u 15. uz veliki aplauz domaćih navijača. Kovač ostaje u Red Bullu ali će naredne sezone biti trener druge ekipe.

Što se tiče našeg reprezentativca Admira Vladavića, on je priliku dobio u posljednjih pola sata igre kada je ušao umjesto Saše Ilića.

Za ekipu Bayerna ovo je bila prva ozbiljnija provjera pod vodstvom Louiss van Gaala koji je od prve minute na teren poslao Gomeza i Klosea dok je prije početka drugog poluvremena promijenio gotovo cijelu ekipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.