Vladimir Bradonjić napravio veliki transfer

Bh. fudbaler seli u Grčku

Vladimir Bradonjić napravio veliki transfer · Zvanično

M. Šljivak

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Vladimir Bradonjić napustio je Radnik i karijeru će nastaviti u grčkom velikanu PAOK-u iz Soluna.

Tim iz Bijeljine potvrdio je transfer 21-godišnjeg krilnog fudbalera koji se zahvalio Radniku za sve to su učinili za njega.

"To je život, drago mi je toliko da se štipam misleći da sanjam, a s druge strane, žao mi je saigrača, kluba i grada. Zavolio sam Bijeljinu. Navijaću za Radnik i želim da izbori opstanak u Premijer ligi", rekao je Bradonjić.

On je ove sezone zabio pet golova za Radnik i sigurno će njegov odlazak teško pasti ekipi iz Bijeljine koja sa bori za ostanak u Premijer ligi.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Sretno i bericetno
5 1
user1583752673
Dobar je ovo igrac
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi