Ilić pred Borac: Pokazali smo da dobro igramo protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele

Gostuju u Banjaluci

Ilić pred Borac: Pokazali smo da dobro igramo protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele

E. Čaušević

Fudbalere Krupe do kraja sezone očekuje grčevita borba za opstanak u Premijer ligi.

Krupa se trenutno nalazi na pretposljednjoj poziciji sa 22 boda i i dalje je na mjesto koje na kraju sezone vodi u niži rang.

Ekipa Vladimira Ilića uspjela je u pršlom kolu na svom terenu da pobijedi Mladost i dođe do važnih bodova u borbi za opstanak.

Međutim, već u ovom kolu ekipu Krupe očekuje težak zadatak jer sutra igraju u gostima protiv banjalučkog Borca.

Borac će sigurno ići na pobjedu u ovom duelu kojom bi ponovo preuzeli prvu poziciju na tabeli, ali jasno je ni da se Krupa neće tako lako predati jer im je svaki bod zlata vrijedan u borbi za opstanak u društvu najboljih.

Pred ovu utakmicu oglasio se i trener Krupe, Vladimir Ilić, koji je poručio da igračima ne treba poseban motiv u mečevima protiv ekipa iz samog vrha tabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mečevi protiv Slobode, Kozare i Mladosti u kojima smo slavili u prethodnom periodu daju dodatno samopouzdanje ekipi. Naša bolja igra nego što je bila u prvoj polusezoni počela je davati rezultate i svi smo u klubu presrećni zbog toga. Generalno igramo dobro protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele, igrači se lakše motivišu za takve utakmice i sigurno je da će i protiv Borca, koji je uz Sarajevo glavni pretedent za titulu, motivacija biti na jako visokom nivou. Neki naši igrači su ranije nosili dres 'Velikana iz Platonove' te vjerujem da će oni na poseban način pristupiti utakmici", rekao je Ilić i dodao.

"Nije nam bilo lako sastaviti ekipu, s obzirom da nam zbog kartona nedostaju Miloš Karišik, Ajdin Redžić i Toni Jović. Međutim, siguran sam da će igrači koji istrče pružiti svoj maksimum. Respektujemo protivnika i svjesno smo da oni pripadaju samom vrhu našeg fudbala, a to sigurno i njima donosi dodatni pritisak. Utakmica je veoma bitna za obe ekipe, nama su bodovi potrebni za opstanak, a njima za Evropu, pa i titulu. Očekujem kvalitetnu utakmicu s puno šansi u kojoj ćemo svi uživati".

Top Komentari

Edberg
Ne maži nam oči, jedva čekate da skinete gaće
6 2
user1605368976
Vranješ najbolji strjelac sve golove daje iz penala bez sudija nebi gola dao do nove godine.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti