Ilić: Tek trebamo da sklopimo kostur ekipe i još uvijek se tražimo

Trener Krupe nakon poraza

Ilić: Tek trebamo da sklopimo kostur ekipe i još uvijek se tražimo

Endin Čaušević

Fudbaleri Krupe doživjeli su danas ubjedljiv poraz od Zvijezde iz Gradačca sa 3:0 u prijateljskoj utakmici.

Zvijezda je odigrala odličan meč protiv bh. premijerligaša i na kraju stigla do zaslužene pobjede.

Nakon meča za SportSport.ba govorio je trener Krupe, Vladimir Ilić, koji je otkrio svoje utiske.

"Sigurno nije ova utakmica jedna od onih u kojim smo pokazali karakter i želju za pobjedom. Dolazimo iz ciklusa s puno treninga i utakmica i sigurno su nam noge sada teške i nismo bili na nivu na kojem smo trebali biti. Sama energija koju su pokazali igrači na terenu nije bila zadovoljavajuća. Čestitam Zvijezdi na zasluženoj pobjedi", rekao je Ilić i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Doveli smo dosta novih igrača, došao nam je i Sanjin Muminović. Tek trebamo da sklopimo kostur ekipe i još uvijek se tražimo i sigurno da je i to jedan od razloga zašto nismo pokazali kvalitetniju partiju. Uradit ćemo sve da Krupa ostane u Premijer ligi, doveli smo kvalitetna pojačanja i nadam se da ćemo ostati u PL".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi