Dobio lošu ocjenu za suđenje u Mostaru

Vladimiru Bjelici prijeti dugotrajna pauza?

8

Komentari (8)

disident7
Sada je kaznjen a kada sudi za Sarajlije onda nista. Jesam za kazne ali zasto sudija koji je unistio Slobodu protiv istog tog Sarajeva nije kaznjen ovako ?
Sladjo
To je Bjelica sto je svirao penal za Zrinjski u zadnjoj minuti protiv Radnika prosle godine.
Edin Merlin
Kakve veze to ima sada,Sarajevo je izgubilo dva boda ‼️
franjo25z
E....jadnici sjetitese samo kolikoje sudija suspenndovano prosele sezone zato sto su sjebale celik nekazem da smo bili dobri....al sta su nam radili pocnu malo sarajevo jebavat i vi odmah dignete hampu....
a.sijak1
Definitivno treba da dobije sankcije za ove odluke na utakmici i sto ne samo njega vec svih 4-5 sudija koji su bili kolektivno su krivi
Merlin
Kao što nije sankcionirao, bar žutim kartonom, ponašanje Husrefa Musemića i stalno napuštanje prostora predviđenog za trenere!!!
Fcs
Mrš glupane zadojeni!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti