Jagodić: Sve je dobro što se sabere; Klafurić: Ovdje je nemoguće razviti igru
FOTO: E. Oštraković

Reakcije nakon utakmice Sloge i Veleža

Jagodić: Sve je dobro što se sabere; Klafurić: Ovdje je nemoguće razviti igru

Haris Zilić

Prvi duel proljetnog dijela WWIN lige odigrali su Sloga Meridian Doboj i Velež, a vrlo loša fudbalska predstava u Modriči okončana je rezultatom 0:0.

Sigurno da je večeras viđena utakmica za zaborav. Možda je kumovao i loš teren stadiona u Modriči.

Sve u svemu, oba tima su pozitivnim rezultatom otvorila proljeće, a nakon meča stigle su i prve reakcije..

Komentar su dali treneri oba tima Vlado Jagodić i Dean Klafurić.

"Utakmica puna tenzija očekivano. Mi smo htjeli još jednu pobjedu, ali evo i ovaj bod mnogo vrijedi", rekao je Jagodić i dodao:

"Sve je dobro što se sabere to sam i rekao momcima. Velež je nezgodna ekipa i svakog mogu dobiti na strani. Mojim igračima čestitam, naredna utakmica je naš cilj, to je gostovanje u Gabeli."

Oglasi

Trener Veleža Dean Klafurić bio je vidno razočaran terenom u Modriči.

"Utakmica u teškim uslovima,. Ovdje je nemoguće razviti igru. Nemoguće je igrati fudbal ovdje", istakao je Kalfurić na početku svog izlaganja i dodao:

"Pripremali smo se, ali nažalost više od ovog nismo mogu. Protivnik se orijentisao na defanzivnu igru. Čestitam igračima na trudu, drago mi je da se niko nije povrijedio."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom 20. kolu Velež dočekuje Borac, dok Sloga ide u goste u Gabelu kod ekipa GOŠK-a.

Top Komentari

zgembo.popuslic
Dobra ti je bila priprema i analiza za utakmicu cim nisi znao kakav je teren u Modrici pa si ekipu pripremao ko da ce na Old Trafordu igrati
1 0
velez mo
Šefe dobro je,idemo dalje.Nemoguci uslovi za igru,nemoze se pas svezati.Idemo dobiti Borac,Jako Rođeni!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi