Jagodić: Pali smo, četvrto mjesto nas ne zadovoljava!

Borac se želi revanširati za poraz na Pecari

Jagodić: Pali smo, četvrto mjesto nas ne zadovoljava!

S. Mlaćo
Nakon poraza u Mostaru, u Borcu sada žele vratiti se na pobjednički kolosijek.

U goste im stiže Široki Brijeg koji je u prvom meču ova dva tima na Pecari slavio čak 3:0. Borac se sada želi revanširati.

“U goste nam dolazi Široki Brijeg, i mi razmišljamo samo o tri boda. Pali smo na četvrto mjesto na tabeli i to nas nimalo ne zadovoljava. Naša želja je da se ponovo povratimo na to treće mjesto, da ne bismo posljednje kolo išli u goste Tuzla sitiju bez mogućnosti da budemo drugi. Neće biti iznenađenja za nas od strane Širokog. Mi njih dobro poznajemo, i uz dužno poštavanje mom kolegi i njihovoj ekipi, mislim da smo favoriti. Nadamo se da ćemo nastaviti niz nepobjedivosti na našem terenu i upisati tri boda. Dobro smo radili prethodnih dana i imamo raspoložene igrače. Ne razmišljamo o Sarajevu ili Krupi, već samo o utakmici sutra. Ujedno, želimo se i revanširati za najteži poraz u sezoni koji smo pretrpjeli u gostima kod njih, rekao je trener Borca Vlado Jagodić.

Sjajni mladi napadač Jovo Lukić vjeruje u pobjedu svog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Pred nama je jedna teška utakmica. Dobro smo radili. Očekujemo pravi derbi sa puno šansi i nadam se dosta golova i nadam se da ćemo upisati nova tri boda“, Lukić.

Meč u Banja Luci igra se od sutra od 17 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
Ti si rekao da te samo titula zadovoljava :)
11 0
SeoRusilac
Vlado Jado Jagodić 4.10.2020 "Je li to Borac ne smije biti prvi? E pa bit će šampion!" Biće Borac krc šampion
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi