Jagodić objasnio šta se desilo igračima Radnika nakon što su poveli sa 2:0 protiv Borca

Radnik poražen u Banja Luci

Jagodić objasnio šta se desilo igračima Radnika nakon što su poveli sa 2:0 protiv Borca

E. Čaušević

Radnik je večeras poražen u gostima protiv Borca (4:3) u meču sedmog kola Premijer lige.

Gosti iz Bijeljine su odlično otvorili utakmicu i nakon tri minute igre vodili su sa 2:0 golovima Markovića, ali je Borac na kraju stigao do preokreta.

Banjalučani su slavili sa 4:3 u sjajnoj utakmici, te su upisali prvu pobjedu u novoj sezoni najjačeg ranga bh. fudbala.

Nakon utakmice trener gostujućeg tima Vlado Jagodić dao je izjavu za Arena Sport, te je objasnio šta se desilo njegovoj ekipi nakon vodstva od 2:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Desilo se to da mladi igrači jednostavno se prepadnu takvog vodstva. Nama ne može biti idealnije nego da povedemo sa 2.0 na početku utakmice i tu ekipa treba da igra dalje, a mi smo odustali od igre. Naravno da Borac ima jake igrače znalce. Mi smo završili meč sa sedam igrača od 21 godine, nisam nezadovoljan, ali takav poklon koji smo dobili nismo znali da iskoristimo", rekao je Jagodić i dodao.

"Zaslužena pobjeda Borca, publika je imala da vidi sedam lijepih golova, a ja Borcu želim sve najbolje. Potajno smo se nadali da možemo ovdje nešto uraditi, ali bez ova 3-4 igrača je bilo teško. Nismo imali iskustvo da imamo u ovakvoj utakmici vodstvo od 2:0, ali na greškama se uči i imamo šta da analiziramo".

Top Komentari

user1629380121
Ti gdjesi doso klub seli u drugu ligu
14 1
user1605368976
Vidi se da je extra trener malo malo mijenja tim koji trenira.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi