Jagodić: Realan rezultat, u Banjaluku idemo igrati fudbal

Trener Bijeljinaca

Jagodić: Realan rezultat, u Banjaluku idemo igrati fudbal

S. Grebović

Fudbaleri Radnika i Željezničara podijelili su bodove odigravši remi bez pobjednika 0:0.

Na Gradskom stadionu u Bijeljini viđen je dosta tvrd i zatvoren meč.

Domaći su mogli do pobjede u samom finišu meča da prečka nije zaustavila udarac glavom Gogića, ali je mreža gostiju ostala netaknuta.

Svoj osvrt na meč iznio je trener Bijeljinaca Vlado Jagodić.

"Očekivano teška utakmica. Željezničar je pobjedom u prethodnom kolu došao ambiciozno ovdje, kao što su i najavaljivali. Sa ovim mladim igračima još uvijek dovoljno kvaliteta. Željezničar je odlično ušao u utakmicu i malo nas je iznenadio, mislili smo da mi možemo u prvih pola sata držati kontrolu igre, ali nismo uspjeli. Kasnije smo izmjenama uspjeli doći do ravnoteže i bili smo bolji. One (izmjene) su mi donijele ono što je trebalo, dobili smo dosta čvrstine. Mislim da je realan rezultat, mislim da je i suđenje bilo jako dobro, uvijek moram istaći takve stvari. Moram pohvaliti i navijače, naši momci su digli sve ove navijače našeg tima", kazao je Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik će u narednom kolu gostovati ekipi Borca.

"Mi u Banjaluku idemo da igramo fudbal, a za šta će to biti dovoljno vidjećemo...", kratko je dodao.

Top Komentari

Brazuka
Kockaru igro si x
2 2
2323
Ides u BL da se na.uzis svom gazdi sramoto jedna od trenera..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi