Jagodić uvjeren da će loša serija Radnika biti prekinuta sutra protiv Željezničara

Trener Bijeljinaca optimističan

Jagodić uvjeren da će loša serija Radnika biti prekinuta sutra protiv Željezničara

E. Škorić

Radnik će sutra u Bijeljini ugostiti ekipu Željezničara.

Plavi sa Grbavice ove sezone nisu kao prethodnih, igraju s podmlađenim sastavom, ali pored svega toga, trener Bijeljinaca Vlado Jagodić zna da je to ipak - Željo.

"Očekuje nas nastavak teškog rasporeda, u šest kola igramo sa pet velikih klubova. U goste nam dolazi jedan od velikana bh. fudbala. Iako to nije onaj Željezničar od prije godinu-dvije, i dalje je to jedna jako dobra ekipa", rekao je Jagodić u najavi meča, dodavši:

"Međutim, mislim da ćemo u nedjelju prekinuti našu lošu seriju jer Radnik jako dugo nije upisao pobjedu. Naš položaj na tabeli nije ogledalo naše igre. Imamo taj veliki problem sa realizacijom i na tome u posljednje vrijeme jako mnogo radimo. Postigli smo potrebni nivo fizičke spreme u šta smo se mogli uvjeriti u drugom poluvremenu protiv Sarajeva, samo nam nedostaje više odlučnosti u fazi napada. Željezničar je od 2005. godine samo tri puta poražen u Bijeljini, od toga dva puta u posljednje tri utakmice na Gradskom stadionu".

Radnik je u pet mečeva sakupio samo dva boda i još uvijek nema pobjede u ovoj sezoni. Remizirao je s Veležom kod kuće i sa Širokim na Pecari, dok je poraze doživio na Koševu od Sarajeva, od Leotara i Slobode u Bijeljini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče Željezničara, ima sedam bodova nakon pet kola. Upisao je dvije pobjede, dva poraza i remi.

Utakmica u Bijeljini počinje u 19 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Vlado ubleho da Bog da ti Željo sutra ovjerio otkaz!!!
9 0
Kapak
A ja Jagodicu kao Velezovac mislim da cete fasovati tricu od Zelje
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi