Vlado Jagodić: Večeras smo bili prava ekipa

Borac slavio protiv Željezničara

Vlado Jagodić: Večeras smo bili prava ekipa

Edmir Škorić

Trener Borca Vlado Jagodić itekako je imao razloga za zadovoljstvo.

Nakon sjajne utakmice u Banjaluci Borac je s 4:3 pobijedio Željezničar u derbiju 14. kola.

"Vidjelo se i danas koliko Željo vrijedi. Tri puta su nas stizali. Olako smo dozvolili da primimo dva gola. Ovo je najbolja utakmica Borca ove sezone. Napravili smo neke greške koje ovakav protivnik uvijek kažnjava. Kod 3:3 rezultata, normalno dolazi u pitanje da sve izgubimo, pa smo bili malo sigurniji u igri", rekao je Jagodić za Arena Sport, dodavši:

"Uvijek ističem tim - svi pobjeđujemo i svi gubimo. Čestitam igračima od srca, jer su jednoj granitnoj odbrani Željezničara za poluvrijeme dali tri gola. Večeras smo bili prava ekipa", dodao je Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrači će dobiti dva dana slobodno, a neki naši reprezentativci odmah idu za Zenicui Sarajevo. Pokazali smo da imamo kvalitet, ali moramo da zapnemo svi i da damo maksimum u svakoj utakmici. Uspjeli smo da se dodatno primaknemo Sarajevu i Željezničaru", zaključio je trener Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Zahvali se ti Ericu , veceras je bio ocajan
6 1
GuiliDamou
E cuj! Bili smo prava ekipa, a tri komada fasovali kuci...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi