Vlado Jagodić najavio visok plasman

Sjajan početak Borca

Vlado Jagodić najavio visok plasman

E. Škorić

FK Borac je bio silovit na startu nove sezone, pa je ekipu Mladosti na Gradskom stadionu u Banjaluci deklasirao sa 6:0.

"Ono što smo zamišljali i željeli, to smo večeras i napravili. Dobro, uspješno i rezultatski pokriveno otvaranje ove sezone. Nekoliko puta sam napominjao da se mojim igračima vraća sve za sav trud i zalaganje na pripremama. I mislim da smo ovom utakmicom dokazali da s pravom imamo želju, a svakako i priliku da se nametnemo u prvenstvu s dobrim rezultatima i visokim plasmanom", kazao je Jagodić na press konferenciji, dodavši:

"Protivnik je bio Mladost, ali od igrača sam tražio da ozbiljno shvate rivala. Rezultat nakon poluvremena je mogao biti i veći. Ekipa Mladosti s kvalitetom ne može da parira Borcu. Igračima čestitam na pobjedi. I onima koji su bili staterti i koji su ušli, a i oni koji nisu bili u zapisniku. Žao mi je da moji igrači ne mogu prisutvovati utakmici. Imamo ih 28, a u zapisnik može 20 igrača...".

"6:0 je rezultat za ovu utakmicu i realan, ali mi se već od večeras okrećemo sljedećem susretu, a to je Sloboda ovdje. Idemo od utakmice do utakmice, sa željom da u svakoj napravimo pravi rezultat. Igrači zaslužuju sve pohvale za ovaj pristup igri. Nismo puštali gas ni u drugom dijelu", dodao je Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Istakao je da povreda Subića nije ozbiljna i on bi trebao da bude u konkurenciji već za narednu utakmicu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Glupane stavi masku preko nosa
0 3
BlueBoys
Covidioti 2 dio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi