Jagodić razočaran porazom od Leotara: Nismo imali sreće, ali primorani smo da ovo preživimo

Trener Radnika

Jagodić razočaran porazom od Leotara: Nismo imali sreće, ali primorani smo da ovo preživimo

M. Šljivak

Radnik je loše krenuo u novu sezonu Premijer lige.

Izabranici Vlade Jagodića poraženi su na domaćem terenu od Leotara sa 1:0, a gol odluke postigao je Miloš Sekulović u 68. minuti meča.

Vlado Jagodić ima za čime da žali nakon domaćeg poraza koji je stigao iz jedne šanse koju su gosti imali.

"Bilo je očekivati da će Leotar ovako igrati. Mislim da smo zaslužili više od poraza, ali nismo imali sreće. Ko prvi da gol na ovakvoj utakmici realno je i da pobjedi", rekao je nakon meča trener Radnika Vlado Jagodić i nastavio je:

"Sve su ovo mladi igrači, ostavio sam neke izmjene da bih mogao reagovati, ali nažalost iz jedne šanse su nam dali gol. Mi smo promašili mnogo šansi, nije bilo sreće."

Radnik je sa 14 dana zakašnjenja počeo pripreme, ali uvjeren je Jagodić da će se njegov tim podići kako sezona bude odmicala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naše zakašnjenje u trenažnom procesu će ostati iz nas. Realizacija će doći. Primorani smo da ovo preživimo, a protiv ozbiljnijih ekipa ove šanse se moraju koristiti. Sretni su bili, nose tri boda, ali smatram da će ova ekipa rasti iz kola u kolo", poručio je trener Radnika.

Radnik u 2. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine narednog vikenda igra novi domaći meč, a protivnik je tuzlanska Sloboda.

Top Komentari

Brazuka
Kockaru dosadan si. ****ti vico sve . Uzmi igračima para iz Srbije i guraj ih al neces dugo. 3 kola i letis. Kockaru
8 1
Edin Merlin
Ovaj gori od Jesica i njegovih brazilaca hahahahahahhahahaaha kakav mamlaz to je nevjerovatno...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi