Vlasenica poražena u posljednjim minutama

Meč 20. kola Prve lige RS

Vlasenica poražena u posljednjim minutama

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice nastavilu su loš niz. Ovoga puta poraz su pretrpjeli na svom terenu od ekipe Slobode iz Novog Grada minimalni rezultatom 0:1 (0:0).

Iako su domaćini dobro otvorili meč nisu uspjeli da stignu do novih bodova na svom terenu. Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku domaće ekipe, pa su tako gostima iz Novog Grada u par navrata priprijetili. Nakon prvih 45 minuta, mreže su mirovale.

Drugo poluvrijeme gosti su zaigrali bolje pa su tako u par navrata bili konkretniji. Sve do 85 minute mreže su ostale netaknute, ali na veliko iznenađenje dosuđen je penala za fudbalere Slobode. Siguran egzekutor sa bijele tačke bio je Saša Kovačević koji je ujedno i postavio konačan rezultat meča. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi