Vleminckx razbio Antalyu, Zecu 90 minuta, Diarri gol

Bivši fudbaler Zrinjskog zatresao mrežu Gencera

Vleminckx razbio Antalyu, Zecu 90 minuta, Diarri gol

Genclerbirligi našeg Ermina Zeca gostovao je dana ekipi Antalyaspora. Gosti su u odličnom susretu slavili 5:3. 

Poveo je Gencer već u drugoj minuti preko Vleminckxa. Isti igrač povisio je na 2:0 nakon samo četiri minute igre. Antalya je smanjila u osmom minutu susreta preko Duruera. 

 

Do dva gola prednosti gosti su opet došli u 24. minuti, a svoju mrežu je zatresao Nizam. Svoj treći, a Gencerov četvrti pogodak u 28. minuti postigao je Vleminckx. Bivši fudbaler Zrinjskog Lammine Diarra smanjio je na 4:2 u 40. minuti susret. To je bio i rezultat prvog poluvremena. 

 

Antalya se potpuno u susret vratila u 59. minuti preko Promisea. Vleminckx je međutim svojim četvrtim golom u 82. minuti donio trijumf Genceru 5:3. 

 

Turska Superliga, 18. kolo: 

Antalyaspor -  Genclerbirligi 3:5 ( Duruer 8, Diarra 40, Promise 59/Vleminckx 2, 4, 28, 82, Nizam 24 ag)

 

 


szólj hozzá: Antalyaspor 3-5 Genclerbirligi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.