Vodeća Sloga do boda u Modriči

Prva liga RS, 18. kolo

Vodeća Sloga do boda u Modriči

Edmir Škorić

U subotu je odigrano pet utakmica 18. kola Prve lige Republike Srpske. Vodeća Sloga osvojila je bod u Modriči.

Sloga iz Doboja je remizirala u Modriči (0:0) i zauzela vodeću poziciju s 32 boda, a isti broj bodova ima i Kozara iz Gradiške, koja sutra gostuje Slobodi Mrkonjić Grad.

 

Golova nije bilo ni u duelu Drine HE i Sutjeske iz Foče. Drina je u Zvorniku sa 2:1 savladala Rudar iz Ugljevika. 

 

Stanić je nakon 20 minuta igre doveo goste u vodstvo, ali su Zvorničani uspjeli preokrenuti u posljednjih dvadesetak minuta igre. Strijelci su bili Ilić u 72. minuti, te Stevanović u 80. minuti, 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

 

Podrinje je s minimalnih 1:0 savladalo Borac iz Šamca i došlo na treću poziciju sa 30 bodova, dok je Sloboda Novi Grad također došla na brojku od 30 bodova. Slavili su Novograđani s 2:1 u gostima kod Ljubića, koji je zakovan za dno s 12 bodova iz 18 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.