Vojislav Rađa dobio povjerenje

Imenovan novi selektor

Vojislav Rađa dobio povjerenje

Adnan Beganović

Prije nekoliko trenutaka u prostorijama Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine završena je sjednica Izvršnog odbora na kojoj je Vojislav Rađa imenovan za novog selektora našeg nacionalnog tima.

Izvršni odbor Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine na prijedlog stručne komisije imenovao je Rađu za selektora A reprezentacije.

S Rađom će biti potpisan četvorogodišnji ugovor, a prvu akciju naš nacionalni tim pod vodstvom novog selektora imat će krajem oktobra u sedmici EHF-a. Planirano je da se u tom periodu obave sedmodnevne pripreme te da se odigraju dvije prijateljske utakmice s reprezentacijom Crne Gore, a najvjerovatniji domaćini ti susreta biće Visoko i Goražde.

Podsjetimo, Rađa je već sjedio na klupi našeg nacionalnog tima, a u prošloj sezoni vodio je sarajevske Studente s kojim je osvojio dvostruku krunu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.