Vojo Ubiparip: Ne gledamo tabelu

S dva gola presudio Slobodi

Vojo Ubiparip: Ne gledamo tabelu

E. Škorić

Vojo Ubiparip je s dva gol presudio Slobodi u tuzlanskom derbiju.

Tuzla City je slavila veliku pobjedu u gradskom derbiju i došla je na drugo mjesto tabele, odmah iza Željezničara.

"Jedna prava muška igra i mislim da smo ovaj put bili bolji za taj gol. Pokazali smo dosta tog. Imali smo neke svoje šanse koje nismo iskoristili, a na kraju smo dobili prvi derbi i zbog toga smo sretni", rekao je Ubiparip za SportSport.ba, dodavši:

"Idemo od utakmice do utakmice. Razmišljali smo samo da odigramo što bolju utakmicu večeras. Tek je još početak, ne gledamo na tabeli, ima još puno da se igra".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Na zimu ga dovesti u sarajevo!Vrh napadac!Ahmetovic u godinama a handzic igra toplo hladno!!
0 7
amadeus21
uz Krpica najbolji napadac lige..
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi