Vojo Ubiparip sutra potpisuje za Tuzla City!

Veliko pojačanje za bh. premijerligaša

Vojo Ubiparip sutra potpisuje za Tuzla City!

E. Čaušević

Dojučerašnji fudbaler Željezničara, Vojo Ubiparip, vraća se u Premijer ligu BiH, ali ovaj put će srbijanski napadač potpisati za Tuzla City.

Ubiparip je u Želju stigao prošle sezone i bio je jedan od najboljih igrača ovog kluba, ali na iznenađenje mnogih nije produžio saradnju s klubom s Grbavice. Ipak, samo nekoliko mjeseci kasnije Ubiparip se vraća u Premijer ligu BiH i to u redove Tuzla Cityja.

Kako je SportSport.ba jučer pisao Ubiparip je sve dogovorio s čelnicima novog bh. premijerligaša i sigurno da će biti veliko pojačanje za ovaj tim. Kako saznajemo Ubiparip večeras dolazi u Tuzlu, a sutra će nakon ljekarskih pregleda potpisati dvogodišnji ugovor s ovim timom.

Osim Željezničara ovaj 30-godišnji fudbaler igrao je još za mnoge klubove, ali izdvajaju se nastupi za Vojvodinu, Borac Čačak, Lech iz Poznana, te poljski Gornik.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi orkestar
Ja stvarno ne znam zašto se Vojo dize ovoliko.U Zelji je zabio nekoliko golova koje bi zabio bilo koji centarfor da je igrao umjesto njega.Fizicke preddispozicije su mu loše,spor igrac...
12 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi