Vojvodić: Čestitke Širokom na pobjedi

Izjave trenera nakon utakmice Široki Brijeg – Drina

Vojvodić: Čestitke Širokom na pobjedi

Momčad Širokog Brijega, u 9.kolu Premijer lige BiH, na Pecari je deklasirala momčad Drine iz Zvornika rezultatom 5:1.

Zvorničani su se dobro držali u prvom poluvremenu i dobro su stajali na terenu ali ipak je domaćin poveo kada je Šilić realizirao najstrožu kaznu. Nedugo zatim gosti dolaze do izjednačenja i s tim rezultatom se odlazi na odmor.

U nastavku su izabranici Ive Ištuka bolje pristupili, igrali brže i agresivnije što im se u potpunosti isplatilo pa su do kraja napunili mrežu gostiju. Šilić je dva puta bio precizan iz slobodnog udarca te tako postigao hat-trick, a dva pogotka upisao je i Brazilac Wagner.

Trener gostujuće momčadi, Vojvodić, nije mogao biti zadovoljan, dok je Ištuk bio zadovoljan drugim poluvremenom.

„Čestitam kao prvo momčadi Širokog na pobjedi. Hvala na ovako lijepom gostoprimstvu. Hvala navijačima Širokog i igračima Širokog Brijega na fer i korektnoj utakmici, mi ćemo sigurno uzvratiti istom mjerom. Imam zamjerki na suđenje, ali pri tome ne želim umanjiti pobjedu Širokog.“, rekao je trener gostujuće momčadi Vojvodić.

„Drina igra dosta čvrsto. Na početku smo probali strpljivom igrom da probijemo odlično postavljenu momčad gostiju ali smo bili prespori. U drugom poluvremenu smo se rastrčali i bilo je dobrih akcija. Drugi dio smo odigrali puno bolje, agresivnije i brže.“, rekao je trener Širokog Brijega Ištuk.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.