Vojvodić ima jasan cilj u prelaznom roku: Vranješ je prioritet svih prioriteta!
Banjalučani žele povratak u Premijer ligu

Danilović blizu odlaska

Vojvodić ima jasan cilj u prelaznom roku: Vranješ je prioritet svih prioriteta!

S. Mlaćo

Mirno je ovih dana u FK Borac. Nakon što su ugovore potpisali Dejan Zarić i Nebojša Runić, a u Banja Luci ne kriju da je njihova velika želja član Željezničara Stojan Vranješ.

Vranješ se nije naigrao na Grbavici, te postoji mogućnost da već ove zime napusti tim sa Grbavice. Darko Vojvodić je sasvim jasan kada je u pitanju iskusni vezista.

"Vranješ je prioritet svih prioriteta. Njegov dolazak za nas bi značio jako mnogo, pa i na dugoročnom planu. Voljni smo angažovati, mislim da je to pravi igrač, i on je naš prioritet, ističe za SportSport.ba Darko Vojvodić.

Vojvodić je potvrdio i kontakte sa Filipom Arežinom, te istakao da će postoji velika mogućnost da klub napusti mladi bh. reprezentativac Vladan Danilović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Danilović je blizu odlaska. Interes je pokazala i Crvena Zvezda, pa ćemo vidjeti", jasan je bio trener jesenjeg prvaka Prve lige Republike Srpske.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amarosim
danilovic po 55. put blizu odlaska hahaha. realno mali nema kvalitet za vise od rs lige.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi