Vojvodić: Jedva čekamo da završi polusezona

Slavija gostuje u Bijeljini

Vojvodić: Jedva čekamo da završi polusezona

Sutra će u okviru 13. kola Premijer lige BiH u Bijeljini biti odigrana utakmica između Radnika i Slavije. 

Slavija pod trenerskom palicom Darka Vojvodića bilježi prilično dobre rezultate u elitnom bh. prvenstvu i trenutno se nalazi na šestoj poziciji, a priliku za osvajanje nova tri boda tražit će u okršaju sa Radnikom. 

"Malo smo oslabljeni pred utakmicu sa Radnikom, obzirom da neću moći računati na usluge Spalevića i Zebe. Radnik je bez sumnje odličan klub, to govori i položaj na tabeli, a moram istaći da su organizacijski iskorak napravili sa Krstajićem i trenerom Petrovićem. Probat ćemo se suprotstaviti na pravi način, a ako Radnik bude bolji i pobijedi, možemo samo čestitati", kazao je Vojvodić za SportSport.ba. 

Visoki poraz u Kupu od Sarajeva nije poremetio atmosferu u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znamo koji su naši dometi i jednostavno ne možemo igrati u ritmu srijeda-subota. Imamo mali fond igrača, tako da jedva čekamo da završi polusezona i da posložimo svoje redove. Ovih 20 bodova koje trenutno imamo na kontu su kao Liga prvaka", istakao je Vojvodić.  

Utakmica Radnik - Slavija se igra u subotu od 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.