Vojvodić: Pobjeda Širokog čista kao suza

Bloudek zadovoljan

Vojvodić: Pobjeda Širokog čista kao suza

Široki Brijeg je na svojoj Pecari sa dva gola Ricarda Bajana došao do pobjede nad Tuzlanskom Slobodom u okviru 19. kola Premijer lige.

Trener Tuzlaka Darko Vojvodić nakon susreta čestitao je Širokom na zasluženoj pobjedi.

 

"Hvala Širokom na gostoprimstvu i čestitke kolegi Bloudeku kojem želim puno sreće u nastavku sezone. Pobjeda Širokog je čista kao suza i potpuno zaslužena. Za nas je uspjeh što smo ikako došli ovdje. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim Davudu Zahiroviću što je omogućio da klub opstane", rekao je Vojvodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Imali smo imperativ pobjede. Sloboda je i u ovj utakmici bila dobra i vidi se da su igrači dobro pripremljeni. Bila je kvalitetna utakmica. Brzo smo zabili dva izvanredna gola. Ja sam prezadovoljan prikazanom igrom na obje strane. Čestitam svojoj ekipi na pobjedi, a kolegi Vojvodiću i Slobodi želim sve najbolje u nastavku", rekao je trener Širokog Bloudek.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.