Vojvodić pozitivan na koronavirus: Trenutno stanje nije dobro, ali za nadati se da će biti bolje

Trener Olimpika se oglasio na Facebooku

Vojvodić pozitivan na koronavirus: Trenutno stanje nije dobro, ali za nadati se da će biti bolje

E. Čaušević

Trener Olimpika, Darko Vojvodić, večeras je putem Facebooka saopštio da je pozitivan na koronavirus.

Vojvodić u prošlom kolu nije bio na klupi Vukova na meču protiv Mladosti jer je bio suspendovan zbog crvenog kartona kojeg je dobio na utamici protiv Tuzla Cityja.

No, čini se da je na Tušnju sve i krenulo jer je nakon te utakmice Vojvodić osjetio simptome, a nakon testiranja saznao je da je pozitivan na koronavirus.

Trener Olimpika odlučio je da se oglasi putem svog Facebook profila, te potvrdi da je pozitivan na COVID-19 i trenutno se nalazi u izolaciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poštovani, dužan sam vas obavijestiti da sam pozitivan na koronavirus. Poslije utakmice sa Tuzla Cityjem osjetio sam nemoć. Trenutno stanje nije dobro, ali za nadati se da će biti bolje", napisao je Vojvodić na Facebooku.

Top Komentari

GiS
Brz oporavak...
3 1
realista1982
Brz oporavak vojvoda!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi