Vojvodić: Raspored je zgusnut i Kup BiH nam nije prioritet

Borac gostuje Alfa Modriči

Vojvodić: Raspored je zgusnut i Kup BiH nam nije prioritet

S. Mlaćo

Banjalučki Borac će u šesnaestini finala Kupa BiH odmjeriti snage sa Alfa Modričom.

 Susret se igra u Modriči u narednu srijedu, a Darko Vojvodić, šef struke Borca, istakao je da njegovom timu Kup i nije prioritet.

"Upravo tako. Raspored nam je zgusnut, Kup BiH ne gledamo kao prioritet i šansu ćemo dati igračima sa manjom minutažom do sada. Okrećemo se ligi, naš cilj je povratak u Premijer ligu, a dobro smo startali u Kupu RS. Mislim da nam je Kup BiH ipak previše, te će tako zaigrati nogometaši koji nisu dobijali šansu ili su to dobijali veoma malo", kazao je za SportSport.ba trener Borca Darko Vojvodić.

Sigurno da će ova izjava obradovati Modričane, koji će učiniti sve da izbore prolaz dalje.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi