Vojvodić zadovoljan i optimističan nakon žrijeba

Trener Sloge iz Siminog Hana

Vojvodić zadovoljan i optimističan nakon žrijeba

Sloga iz Siminog Hana će se u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine sastati sa Svatovcem iz Poljica.

Zadovoljan nakon žrijeba bio je trener Sloge Darko Vojvodić, koji je odmah preuzeo ulogu favorita u ovom duelu.

"Dobro poznajem tu ekipu. To su naši sportski prijatelji i naše komšije. Međutim, u ovom momentu smo kvalitetniji i, za razliku od Zrinjskog, u ovaj meč ulazimo kao favoriti. Svakako moramo ozbiljno pristupiti utakmici i ne bi trebalo biti problema", rekao je Vojvodić za SportSport.ba.

Na pitanje o krajnjim dometima Sloge u ovom takmičenju, Vojvodić je dao zanimljiv odgovor.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Bilo nam je jako bitno koga ćemo dobiti u ovoj fazi takmičenja. Zadovoljni smo. Ako prođemo, otvorit će nam se mnoge stvari, a sve osim finala bi bilo neuspjeh", optimistično je poručio trener trenutno prvoplasiranog tima 1. lige Federacije BiH.

Sloga će u susretu sa Svatovcem biti gost, a utakmica je na rasporedu 25. oktobra.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi