Vojvodiću novi ugovor, Borac aktivno radi i na pojačanjima
Borac je zimsku pauzu dočekao s tri boda prednosti ispred Sloge iz Gornjeg Crnjelova koja će biti jedini konkurent za plasman u Premijer ligu BiH

Prozivka u Borcu je zakazana za 15. januar.

Vojvodiću novi ugovor, Borac aktivno radi i na pojačanjima

Čelnici FK Borac dogovorili su produženje sa trenerom Darkom Vojvodićem, saopštio je banjalučki klub.

Pod Vojvodićevim vodstvom crveno-plavi su trenutno vodeći u Prvoj ligi Republike Srpske i na dobrom putu su da se vrate u premijerligaško društvo, a zadovoljni njegovim radom su i u klubu, pa stoga i ne čudi novi ugovor.

Vojvodić je Banjalučanima produžio vjernost do 2020. godine, a zadovoljstvo nije skrivao ni prvi čovjek kluba Vico Zeljković, koji je istakao kako je sadašnji šef struke uradio velike stvari za klub i da produženje saradnje pokazuje jednu vrstu stabilnosti u Platonovoj.

Borac inače s velikim ambicijama ulazi u narednu godinu. Pregovori se uveliko vode s nekoliko igrača, među kojima je i nekadašnji mladi reprezentativac Italije Kingsley Boateng koji trenutno igra za Olimpiju.

"Aktivno radimo i na pojačanjima, naša želja je Olimpijin Boateng. Do pravoslavnog Božića će sve biti poznato, tada imamo sastanak sa Milanom Madarićem u Ljubljani. Da napomenem, da bi ljubljančani izdvajali sredstva za njegovu plaću. Sa Milanom Mandarićem ćemo razgovarati i o modalitetima njegove pomoći Borcu od ljeta, ali za to nam je potreban i Zakon o sportu. Također, u februaru ćemo igrati i svojevrsnu revanš prijateljsku utakmicu protiv Olimpije u Ljubljani", otkrio je predsjednik kluba Vico Zeljković.

Prozivka u Borcu je zakazana za 15. januar. Ekipa 28. januara odlazi na pripreme u Antaliju gdje će odigrati pet pripremnih utakmica.

"Arenasport BiH prenosit će sve duele našeg tima iz Turske. Fudbaleri Borca iz Turske se vraćaju 8. februara. U drugoj polovini mjeseca tim ponovo odlazi na pripreme, ovaj put u slovenačke Terme Čatež", rekao je Zeljković i dodao da će svi dugovi prema bivšim igračima uskoro biti nulirani.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Sa 500 000 KM zarađenim na crveno–plavoj večeri ćemo riješiti taj problem. Ostavljaju obaveze prema dobavljačima, ali i to će doći na red."

Podsjetimo, Borac je zimsku pauzu dočekao s tri boda prednosti ispred Sloge iz Gornjeg Crnjelova koja će biti Banjalučanima ujedno jedini konkurent u borbi za prvo mjesto.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije