Vokri zove Dinamo u Prištinu
Dinamo u Prištini

Inicijativa sa Kosova

Vokri zove Dinamo u Prištinu

Na poziv Fadilja Vokrija, predsjednika Nogometnog saveza Kosova, zagrebački Dinamo gostovaće 17. februara na Kosovu gdje će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Trepče 89.

„Prihvatili smo poziv jer nam se to uklapa u plan i program rada. Trener Marijan Vlak je tražio još jednu utakmicu u to vrijeme prije derbija, tako da nam je to došlo kao naručeno“, rekao je Siniša Jagodić, portparol Dinama, nastavivši:

„Saradnja Hrvatske i Kosova postoji već neko vrijeme, a Hrvatska sada tamo ima i ambasadora, tako da je ovo samo nastavak dobrih odnosa“, dodao je Jagodić.

Vokri je proslavljeni fudbaler Prištine i Partizana, a odlične partije pružao je u dresu bivše SFR Jugoslavije. Priština i Dinamo imaju nešto zajedničko. Oba tima svojevremeno je vrlo uspješno trenirao Miroslav Ćiro Blažević, aktuelni selektor naše reprezentacije.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.