"Volio bih reći da je Ronaldo najbolji jer sam igrao s njim, ali Messi je genije"

Ryan Giggs za engleske medije

"Volio bih reći da je Ronaldo najbolji jer sam igrao s njim, ali Messi je genije"

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda, Ryan Giggs, bio je dio zlatnog vremena ovog tima iz ere Sir Alexa Fergusona.

Giggs je u dresu Manchester Uniteda proveo svoju cijelu karijeru i sovojio je sve što se moglo osvojiti. Nakon što je prije pet godina završio karijeru odlučio se posvetiti trenerskom poslu i trenutno je selektor reprezentacije Velsa.

Velšanin je u Manchester Unitedu igrao s fantastičnim igračima, a naravno bio je dio ekipe kada je dres ovog tima nosio Cristiano Ronaldo. On je priznao da nikada nije očekivao da će Portugalac postati jedan od najboljih igrača svijeta.

Također, u razgovoru za magazin DAZN dobio je pitanje da izabere ko je za njega bolji igrač Ronaldo ili Lionel Messi, a on je dao iskren odgovor koji možda mnogi nisu očekivali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jako je teško porediti Ronalda i Messija. Volio bih reći da je Cristiano najbolji jer sam igrao s njim i gledao ga kako se razvija, ali je Messi jednostavno genije. Messi je tip igrača koji se rađa samo jednom u historiji. Teško se odlučiti između njih posebno jer sam s Ronaldom igrao, ali jednostavno s Messijem se ne može niko porediti", rekao je Giggs.

Top Komentari

nedoni46
kaže debil koji je spavao sa ženom od brata.
4 1
VelaHavle
Kad kaze covjek koji je igrao SA Ronaldom, a Messija je gledao samo kad je igrao PROTIV njega... suvisno je bilo sta reci. Messi je najbolji svih vremena
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije