"Volio bih vidjeti Džeku u dresu Cityja"

Jerome Boateng za otočke medije

"Volio bih vidjeti Džeku u dresu Cityja"

Adnan Beganović

U posljednjih nekoliko dana otočki mediji sve više špekulišu sa dolaskom Edina Džeke u Manchester City, a odbrambeni igrač Građana, Jerome Boateng, izjavio je da bi volio vidjeti Dijamanta u dresu Cityja.

"Džeko je odličan napadač i naravno, volio bih ga vidjeti u dresu Manchester Cityja. Radi se o kvalitetnom igraču i dok sam nosio dres HSV-a igrao sam nekoliko puta protiv njega", rekao je za otočke medije Boateng, te dodao:

"Imao sam priliku nekoliko ga puta čuvati i to je za mene uvijek bio izazov. Džeko fenomenalno drži loptu i zna dobro koristiti svoje tijelo. On nije toliko brz, ali je odličan ispred gola i siguran sam da bi dobro sarađivao sa našim napadačima."

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.