Völler: Nadam se da će Emir normalno dočekati sljedeću sezonu

Nakon Spahićeve suspenzije

Völler: Nadam se da će Emir normalno dočekati sljedeću sezonu

Zbog velikog skandala i tuče sa zaštitarima na stadionu nakon utakmice četvrtfinala DFB Pokala Bayer Leverkusen se morao zahvaliti svom ponajboljem odbrambenom igraču, bh. reprezentativcu Emiru Spahiću.

Nekadašnji kapiten fudbalske selekcije naše zemlje je pored otkazao u Bayeru suspendovan i od strane DFB-a na tri mjeseca, a određena mu je i novčana kazna u iznosu od 20.000 eura.

Ovu odluku Fudbalskog saveza Njemačke kratko je prokomentarisao i sportski direktor Apotekara Rudi Völler.

“Emiru želim da početak sljedeće sezone dočeka sasvim normalno, kako bi mogao igrati bez dodatnih kazni", rekao je sportski direktor Bayer Leverkusena, Rudi Völler u svojoj izjavi za Bild.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.